CSAPATI CERAMIC STUDIO

A CSAPATI STUDIO
Fejlesztési Terve

Ezt a fejlesztési tervet Minkálmunk munkacímen kezdtük írni Kingával, hogy külső forrásokat is be tudjunk vonni álmaink megvalósításához.... egy nagy lépés megtételéhez. 
Költségvetés, exeltáblák, cégátvilágítás, fedzetipont számítás, és sok sok tervezés és munka előzte meg ezt a mostani anyagot. Természetesen ez sem végleges, még képlékeny a részleteiben sok a kidolgozásra váró feladat. 

És van még egy pár ötletünk... 

Magunkról

Modern, egyedi bonsai és kusamono edényeket készítünk olyanoknak, akik igazán különlegesre és megismételhetetlenre vágynak. Ezen a "luxus" edény piacon, ami egy nagyon inspiratív közeg, itt találkozunk vevőinkkel gyűjtőinkkel. 
Ez az a piac, aminek boldogság alkotni, hiszen nemzetközi, tradicionális, személyes és barátságos is egyben.

A kuytáinkról...

Szia, Anakin a mozgalmi nevem, december 13.-án, Luca napján születtem. De érdekes az Anyukámat is (Csontos) Lucának hívják. Kisorosziban lakunk és a Gazdám szerint Kisoroszi legjobb kutyái a felmenőim
Játékos vagyok a botot és a fa ágakat, nagyon szeretem, a fenyőnek különösen jó a szaga van, szívesen tanulok, a Gazdira mindig figyelek még tévé nézés közben is…… szeretem a jó filmeket.! A bundám nagyon kellemes finom tapintású a fehér és zsemleszín között pompázik, a fejeme…
Továbbiak

A szép mindig elkell...

A kis szériás sorozataink és egyedi alkotásaink azért voltak és lesznek piacképesek, mert mindig a lehető legmagasabb minőséget célozzák. És a szép mindig elkel. Ez a tapasztalat. A szépség mellett nagy hangsúlyt kap a használhatóság és a környezetvédelem, a környezettudatosság fejlesztése is.

A kutyáink is itt vannak velünk a műhelyben.
Kutabarát munkahely.

Sokszor nem kis gond, hogy a kis szörös barátaink is velünk vannak a nap 24 órájában. Szerencsére.....>>>

WORKSHOPS

Open Ceramic Workshopok is a fejlesztés, a fejlődés gondolatából születtek, hogy megnyissuk műhelyünk a tanulni, fejlődni vágyok számára. Elköteleződtünk önmagunk és a Studio fejlesztése mellett.

TERMÉKEINK

Bonsai edény (Bonsai és Kusamono pot)
Ezekbe ültetett növény kompozíciók. Bonsaiok, Yamadorik, kakktuszok és pozsgások.
Kertészeti és kerti cserepek.
Virágcserép, szélcsengő, madárház, madáritató, virág váza, kaspó, csobogó, stb Szobrok Ázsiai hangulatú csészék (bowl), konyhai tárolóedények.
Játékok. Bauhaus Sakk és Rovás Srabble.
Kerámia mozaik téglák különböző méretekben.
Kerámia jégkocka
Hideg olaj párologtató.

OPEN CERAMIC WORKSHOP

Open Ceramic Workshopok is a fejlesztés, a fejlődés gondolatából születtek, hogy megnyissuk műhelyünk a tanulni, fejlődni vágyok számára. Elköteleződtünk önmagunk és a Studio fejlesztése mellett.

A HELYSZÍNRŐL

Műhelyünk A Szentendrei Szigeten Kisorosziban a falu szélén az erdő mellett helyezkedik el. Itt alkotunk és dolgozunk a hét minden napján, .